KALF Computertechniek

WINDOWS 10 SCAM: DO NOT GO THERE = NOT FREE*

win10-free

Niemand verwacht dat Microsoft zomaar iets weggeeft, en toch geloven gebruikers dat ze een compleet Operating-Systeem kado krijgen. De piracy van de jaren 80 en 90 werd gepromoot en de wereld ondervindt daar dagelijks de nadelen van.

Klik op  het plaatje en lees dat hier het om een free upgrade* for a limited time gaat.
Voor alle duidelijkheid, "free*" tot 2017 of gedurende de " lifetime of the device" en geldt zeker niet voor XP, Vista,RT en de  Win 7 en 8,1 Enterprise gebruikers.(De 7 en 8 versies worden standaard sowieso ondersteund tot 2020!!)

Omdat dit de ultieme Windows versie zal zijn en omdat gratis niet bestaat, is inmiddels duidelijk geworden dat M$ zal overgaan op een "subscription" model waarbij de gebruiker na twee jaar dient te betalen voor upgrades en wellicht ook een jaarlijkse contributie. Het "free*" blijkt een "Freemium-Windows-10-Get-Your-Credit-Cards-Out-In-Two-Years" scam.

Men kan kosten besparen door zonnepanelen te installeren, met een electrische auto te rijden en vervolgens méér dan de winst ,uit deze acties voortkomend, afstaan aan de huur van Win10, Ofiice365 én niet te vergeten de jaarlijke aankoop van zg. "Virusscanners".

clippyWindows 10 ziet ook de terugkeer van de infantiele Paperclip, iets aangepast en
nu onder de naam " Cortana" en ook nog in een "sprekende" vorm!cortana
Het kreng dook op de meest ongelegen momenten op met de meest voor de hand liggende teksten, en is een duidelijke indicatie hoe de fabrikant de intelectuele vermogens van zijn klanten inschat.

Niet installeren dus, zoals een grote en Windows gebruikende instelling aangeeft:

Graag willen wij je nog even herinneren aan de eerder verstuurde mail met betrekking tot Windows10.
Stelliger gesteld dan in de eerder verzonden mail, wil de unit ICT niet dat op de systemen Windows10 geinstalleerd wordt.
De unit ICT geeft geen ondersteuning op Windows10.
Mocht je b.v. op je laptop een melding krijgen m.b.t. Windows10, negeer deze dan.

Volg dit voorbeeld of beter nog: het moment om over te stappen op Linux is nakend!
Zeker als men de huidige randapparatuur wil blijven gebruiken, voor v7, 8 en 10 worden veelal geen drivers meer aangeboden, is Linux het enige alternatief.

Extra info:

Drucken